Garuda Cup 2022

27 juni 2022 Uit Door Admin

Artland Duitsland 2022

Na de succesvolle eerste wedstrijd op 4 mei 2022 op De Herkenbosche is voor het tweede treffen gekozen voor een tweedaagse evenement in Duitsland op Artland golfclub in Ankum, Duitsland. Traditiegetrouw was Pak Casey de grote inspirator en organisator van dit evenement. De wedstrijddagen waren vrijdag 17 en zaterdag 18 juni.

Aan de tweedaagse wedstrijd nemen 10 enthousiaste mannen mee (John, Bonny, Jim, Juno, Casey, Paul, Randy, Riedie, Yen en Richard), terwijl Michel vanwege andere verplichtingen slechts aan de wedstrijddag kon deelnemen. Verschillende deelnemers hebben het wijselijk besluit genomen om voor te spelen op donderdag 16 juli. 

Verbleven werd in See+Sporthotel Ankum en het verblijf in het hotel was erg aangenaam.

De sfeer zat er goed, er werd veel gelachen, gedronken en gegeten.

Één van  lekkere maaltijden in het hotel.

Gezellige sfeer onder de voorspelers tijdens het diner op 16 juni.

De fairways en rough van de golfbaan verkeerden in goede staat. De greens feitelijk ook, maar zij ware wel langzamer dan de deelnemers op hun thuisbaan gewend zijn. De baan is licht geonduleerd en heeft een park en bosachtig karakter.

Iedereen begon met goede moed aan de wedstrijd, wetende dat het netto aantal slagen bepalend is voor de uitslag (netto Strokeplay).

Op de eerste wedstrijddag was het zomers en werd er goed tot matig gescoord. John nam overtuigend de leiding op deze dag met netto 70 slagen gevolgd op gepaste afstand door Bonny met netto 75 slagen. Deze twee toppers hadden profijt van het feit dat zij hebben voorgespeeld.

De tweede wedstrijd werd gekarakteriseerd door tropische temperaturen maar gelukkig hadden Bonny en Rindy voor meer dan genoeg flessen drinkwater gezorgd voor alle participanten. De scores waren vanwege de hitte ronduit slecht.

Winnaar en kampioen werd John Pietersz met netto 150 slagen gevolgd door Bonny met 151 slagen
De uitslag

 

Richard werd de trotse winnaar van de poedelprijs.

Na het eten van een overheerlijke maaltijd op het terras van de golfclub keerde men rond 17:00 uur voldaan huiswaarts.

Een woord van dank gaat naar de organisatoren en sponsoren Cees, Bonny, John en Richard.

Yen